Härliga helg!

Ja, den har varit riktigt skön! Va ledig i fredags och fick en del pyssel gjort! Det mesta har hamnat lite efter, men nu tror jag att jag har kommit ikapp! I lördags tog Jonas tag i stuprännorna som väntar på att bytas ut, och jag målade lite. Sen skulle vi iväg till Träkumla för inflyttningsfest/Kräftskiva till Johnny och Johanna, de va en riktigt kul kväll som slutade med massa dans på munken! Tack alla för en toppenkväll!
Ovanligt nog va jag riktigt pigg på söndagen, så jag och syster gav oss ut i skogen på jakt efter lite kantareller, ca 2 timmar senare åkte vi hem med ett halvt kilo svamp! På kvällen intog jag och J soffan och såg film, en mysig helg helt enkelt!

//M

Sthlm och Nanna!

Japp, imorgon skall jag upp me jobbet igen på workshop, så jag passar på att stanna i sthlm under dagen och kvällen så jag kan får träffa Nanna, Vidia och Björn! Hon skall visa mig skolan och sen skall vi ta en fika och shoppa lite, och då menar jag lite...Men eftersom jag har fått lön och befinner mig i sthlm måste jag ju besöka Gina, H&M och kanske något mer ställe...=0)







Kanske att någon av dessa hamnar i min garderob!?

Syns imorgon Nanna!

//M

Flera dagar....

har gått sen jag uppdaterade, men vilka härliga dagar! I torsdags hade jag jobbat min sista dag för veckan och skulle ta en mysfika me Limpan, men det hela slutade med öl, vin och bailys me Limp och Camilla! På fredagen kände jag mig lite trött, men det fanns ingen tid för de då vi skulle ha loppis och kräftskiva hemma på lördagen och mycke som behövde fixas me! Och på kvällen kom Camy och Niklas me vin och ost! Blev en sen kväll de me men jätte trevligt!

Och så lördagen då! REGN!!!! Inte roligt att vakna till när man är laddad för loppis! Så det var bara att vänta och som tur va inte så länge! 10-14 va det full rulle i trädgården, sista timmen mellan 14-15 va det nästa dött! Det blev en del pengar och totalt har vi nog tjänat in 1 veckas boende i thailand!!!
Snabba ryck då festen på kvällen skulle färdigställas, mamma, pappa, Rune, Lena, Annelie och Johannes kom runt 18 och sedan va det lekar, kräftor och massa mera mat!!! Jag och Jonas landade i sängen kl 05,30 på söndag morgon så man kan verkligen kalla de för ett lyckat party!! Tack alla!



//M

Jobb och bad!

Idag har jag varit i Sundbyberg på jobb, riktigt kul att få bryta vardagen med lite annat än de vanliga jobbet! Och dessutom fick vi väldigt mycket gjort. Tycker att det är så skönt att flyga, men tyvärr så har en liten typ av panikångest börjat visa sig vid vissa flygningar, men idag gick det bra. Hoppas bara att det går lika bra på den 12 timmar långa flygningen om ca 3 veckor!!

Sen när jag kom hem var det ca två timmar kvar på jobbdagen, för vid 19,30 hade jag bokat poolen och fick leka lite me syster, Johannes och Jonas (Love...=0) ) Och kvällen avslutades med lite biljard och vi vann!!! Snyggt jobbat J.

Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, i helgen vankas loppmarknad hemma hos oss (kolla tidningen på lördag!) Så har ni vägarna förbi så får ni kika in, vem vet ni kanske gör något fynd!!! På kvällen så är det kräftskiva med alla försäljare här och den nya bänken skall invigas!



Nu måste jag sova, men hoppas ni har det bra där ute i natten!

//M


Jag har fått FAST jobb!!

Äntligen så har man lite medvind, chefen hade gett mig en liten hint redan i fredags, men jag var inte helt säker och ville inte hoppas för mycket! Men så va det, igår kallade han in mig på möte och gav mig det glädjande beskedet att jag äntligen får vara en i gänget på "riktigt". Det var verkligen som en stor sten som föll, och jag går me lite lättare steg nu!!!!

Grattis till mig!!!



//M

Helgen!

Det har blivit lite dålig uppdatering här nu, men det har och göra med allt jobb vi fått gjort hemma och hos pappa. Taket hos mamma och pappa har läckt in till och från när det har regnat och i helgen hjälpte vi pappa och Lasse att lägga om det. Äntligen får man hjälpa tillbaka lite, efter all hjälp vi fått av mamma och pappa me vårat hus. 
Mitt projekt var att måla skorstenen och "kragen" till den! Som tur va fick jag godkänt av papps...=0) Sen när mitt var gjort tog jag tag i vår smutsiga bil och gjorde en rejäl städning efter sommaren!
Våra buskar hemma fick sig en omgång och Jonas började jobba på en härlig bänk som skall snickras på altanen.
I helgen skall vi ha loppis och sedan kräftskiva hemma hos oss och vi behöver fler sittplatser, så äntligen får jag min bänk!!
Här kommer lite bilder från Vibble och det nylagda taket!!







Mamma hade marktjänst och lagade god mat och fika till oss hela dagarna!




Sen kan jag meddela att jag har en jätte trevlig överraskning ialla fall för mig!!!!! Kommer inom kort!

//M

Fattas....

Du fattas mig.....

//M


Födelsedagspresenter!

Ja jag vet det är ett bra tag kvar, men om man redan nu börjar finns det mycket att välja mellan och svårare för mig att lista ut....=0) Sen är det väldigt mycket som bara är drömsaker, men det måste man oxå få ha, som när man önskade sig en häst eller hund till jul och födelsedagen när man va liten!!!

  















Ja, det är vad jag skulle vilja ha......=0) Fast skulle oxå vilja ha nytt tak till altanen...Men fans ingen bra bild på det!

//M




Äntligen!!!!

Nu till bröllopet! Det va helt fantastiskt, de va så fina och en tår var påväg på min kind i kyrkan....Och sedan kom häst och vagn för att hämta dem efter vigseln, vi andra tog oss till festen i bil! Där väntade mingel med champagne och tilltugg. Jonas och Hanna som var toast klarade det galant. När vi väl satt oss till bords dansade hela följet in till bordet, det hade fått idén från ett klipp på youtube( http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 ) och festen hade börjat. Resten av kvällen bestod av god mat, fina tal och massa massa dans! Ett jätte stort grattis till Lasse och Anna och ett lika stort tack för att jag fick va med och dela er dag!!

Här är ett par bilder på mina kläder, mig & jonas och ett kort på ekipaget...









//M




Sorry!

Jag vet, inga bilder från bröllopet eller någon info, men ikväll skall jag ta tag i det! Igår fick jag inte tillgång till bilderna förren sent på kväll, och då var prio ett att få hem mat till mig och Jonas! Har inte handlat sedan lön, och det va tomt så det ekade i kylskåpet!
Sen upptäckte jag hur mycket annat som kommit efter i sommar, vi har ju inte haft någon semester och det märks. Jag har påbörjat renovering och målning av stuprännor, gräset behöver klippas, taket på garaget måste på och fönstrarna skulle verkligen må bra av en renovering! Men men vi får se hur mycket som hinns med!



//M

Bye Bye.....

Skall vi inte säga riktigt än till bästa Hanna, men snart så åker hon faktiskt! Så igår träffades vi alla och drack lite vin hos Linn, och gick sedan vidare till Munken och åt & drack gott! De va en riktigt mysig kväll där vi äntligen kunde träffas hela gänget och bara prata och mysa, det blir inte många sånna tillfällen på sommaren, alla har så mycket planerat, men tillslut fick vi ihop en kanon kväll! Tack så jättemycket tjejer, jag hade verkligen en av mina bästa kvällar i sommar!

Och Nanna, jag kommer att sakna dig något ofantligt när du försvinner, men vi kommer ju att ses en del och det gäller faktiskt bara ett år! Jag hoppas att ni kommer trivas och att skolan kommer va allt du förväntat dig och lite till! Älskar dig skruttan!





Bilder från bröllopet kommer under kvällen, har inte tillgång till dem nu!

//M

Kväll i Vibble...

Jonas är ju iväg ikväll, han och Mats skall tillbringa kvällen och natten hos Lasse i Sjonhem! Så jag passade på att åka ut till mamma och pappa i vibble för lite kvalitets tid. Jag fick god mat och en mysig kväll! Neo var självklart me, men han hade ögonen på katterna hela tiden som alltid...=0) Pappa och Mamma vill gärna att han skall sitta me vid bordet, och gärna i deras knä!! Tyvärr så brukar Neo inte ha tålamod att sitta där, men ikväll lyckades faktiskt pappa.....................................



Imorgon vankas bröllop, uppdatering kommer så håll ut!!!

//M

Sen en tid tillbaka....

Som ni kanske vet skall jag på bröllop i helgen, det blir mitt sjunde bröllop på 3 år!! Här nedan följer lite bilder från några av de föregående....(Det fattas kort från Angelica, Christel och självklart Anna & Lasses bröllop)


Lindas bröllop....


Veronicas bröllop....


Camillas bröllop....


Malins bröllopsfest....


Här kan man ju undra vart jag är, men det är jag som gömmer mig under tomtemasken....(Malins bröllopsfest)

//M

Ont!

Japp! Idag har jag så himla ont i axeln och benen, det tar på en att spela brännboll när man inte gjort de sedan skolan! Speciellt när det sker i en hästhage me föl, bajs, ojämn mark och halt gräs....En mycket intressant blandning kan jag säga....=0) Ikväll skulle jag helst av allt vilja landa i soffan hemma, men eftersom jag fortfarande inte vet riktigt vad jag skall ha på mig på bröllopet på lördag behöver jag tåga igenom min garderob!!


Så här såg jag ut i håret i söndags på möhippan, funderar på något liknande till bröllopet!



Det här kortet är taget i söndags kväll, visst är Visby fint på sommaren!!!!



//M

Min Sys!!!

Här är förresten ett kort på min kära syster! Bakom ratten med ett rykande färskt körkort i fickan, så nu får jag åka me henne när vi skall någonstans!



//M


Till Halla....& Sjonhem

Japp, dit skall jag idag efter jobbet. Ikväll så skall Jonas och de andra som är involverade i bröllopet till helgen repetera i kýrkan, sedan skall han även vara Toastmaster så det finns en hel del att finslipa på där oxå.
Det skulle bli lite grill och brännboll oxå, så det skall bli riktigt trevligt!

Sen så har det hänt en till trevlig sak i veckan, Jag fick mitt antagningsbesked för en kurs som jag sökt till Komvux, så i höst blir det långdistans studier i Webbdesign för hela slanten!!!! Ser verkligen fram emot att komma igång! Och förhoppningsvis kommer jag kunna snygga till bloggen lite mer efter det!

//M

Härliga dagar

Ja det började ju me möhippa i söndags, Anna var riktigt raffig i sina kläder och gav verkligen allt! Det va en riktigt kul kväll, hon fick uppdrag under kvällen och då bla att ta kort på olika människor, och frågor som hon skulle svara på! På munken gav vi allt på dansgolvet och jag var genom svettig när vi gick hem! Tack alla för en kanon kväll!

Igår ringe syster och väckte mig och undrade om jag ville me på stranden, de blev tofta ett par timmar och en riktigt bra bränna....=0) Sen fick jag fika besöka av Linn, Hanna och Vidia. Meningen va att Pappa, syster, Johannes, jag och Jonas skulle åka ut me båten för lite fiske men det hade blås upp lite så det fick bli fotbollsgolf i stenkyrka istället och gud va kul de va! Jag och Jonas gick in på samma poäng och en massa myggbett, men man får ta de onda me de goda!








(Tack sys för att jag får låna dina bilder!)

Idag bär det av en sväng på stan då sys gjorde fina fynd igår och tipsade mig!

//M

Mot möhippan...

Japp, nu skall jag snart iväg på möhippa, de har varit igång sedan imorse, men jag har jobbat hela dagen så jag får haka på nu istället! Jag skall möta upp dem i Almedalen me filtar och dricka, sen skall en del uppdrag utföras av den blivande bruden!  Ikväll skall vi vidare till Munken för mat och dryck! Det skall bli så kul att träffa Anna och de andra. De fina me möhippa är att man kan knyta kontakter med människor man inte känner sedan tidigare, och självklart se brudens reaktion!



//M

Travet!

Ja jag fick in plats i två lopp ialla fall! Och jag provade med en lite annan taktik i fredags, tittade och analyserade lite utifrån programbladet, och det gick ju faktiskt riktigt bra! Även fast jag gick back, så va det inte så farligt!
Det va en riktig folkfest, tyvärr så kom regnet men stämningen fanns kvar!









//M

Lugn kväll!

Ja när det är jobbhelg så brukar kvällarna va lugna, och det är faktiskt rätt skönt ibland! Men så hade jag en riktigt trevlig kväll igår oxå, kommer lite bilder från de imorgon för nu skall jag sova! Hoppas alla ni där ute i natten har en toppen kväll!

//M