Mina käraste!

Pryder förstasidan i GA dagen till ära! Och stoltare mamma/sambo får ni leta efter❤


Härligt att va tillbaka❤

Mina kära kollegor vet hur man överraskar :)


Vår lilla ettåring❤

Idag är ingen vanlig dag för idag är käraste Dantes dag, hurra hurra hurra!! Idag har vi varit på ettårskalas för Ale och sen bar det hem för att ta emot familjens gratulationer! Halva styrkan hade insjuknat i div sjukdomar så det blev en liten men hjärtlig skara❤ imorgon börjar allvaret för mig och det är Jonas tur att få vara hemma i ett halvår med allt vad de innebär! D somnade tidigt ikväll helt slut efter dagen och kvällen med lek tillsammans med minsta kusinen Nancy, de var en riktig höjdare! En fantastisk dag för oss alla!


Påväg till annat kalas!


Kalas nr 1:)

Idag har vi haft första ettårskalaset med våra och Dantes vänner❤ och Gud så mycket fint han har fått, och mamman o pappan fick fina blommor! Det var drop-in mellan 12-18 men alla kom mellan 16-17 så de blev trångt men väldigt mysigt:) tack än en gång fina fina ni! Imorgon kör vi igen och då blir vår fis hela ett år kl 06.10!


På promenad!


Färg,vår och krispigt!

Igår fick jag en stor fin bukett med krispiga tulpaner av min kärlek och vårkänslorna kom med en gång! Tack älskade du❤


Fort fort fort!!

Har de gått idag mellan alla aktiviteter:) imorse körde Camilla skiten ur mig och Hanna på gymet och de känns i kroppen vill jag lova! Efter de bar de av på babysim där Limpan gjorde oss sällskap en stund, på vägen hem ringde Angelica och undrade om vi hade tid för fika och självklart hade vi de. Limpan dök upp igen och gjorde oss sällskap. Ikväll har de handlats för födelsedagsbarnet och äntligen pustar vi ut i soffan! Hoppas nu på en lungn natt då de senaste har varit sådär!


Så mycket större!

Kan passa på att visa upp min kärleks nya leksak! Han fick oxå en ny mobil i veckan, en så mycket större! För att ni skall förstå ungefär hur mycket större har jag lagt den framför min iPad :) så mycket större och så mycket min J❤


Gammalt blir nytt!

Igår fick vi en hylla till D:s tum tack vare Limpan :) precis en sån som vi tänkt beställa! Den var lite sliten på sidorna men de ordandes enkelt med lite överbliven tapet med samma mönster som fondväggen han har i sitt sovrum, och bara sådär blev det en helt ny möbel för ynka ingenting! Jo förresten så kommer den "kosta" oss en middag till Limpan men de hade vi så gärna bjudit på ändå :)


Ny bekantskap :)

Äntligen fick jag tummen ur och har nu en sprillans ny iPhone i min hand!


Hepp!

Så var tyget en gardin i D:s rum :) lite snett men som J sa, den är ju hemmagjord❤


Nytt i min garderob!

Den här härliga koftan blev de till mig på Å rean! Älskar färgen som gör mig glad :)


Skönaste hänget i huset

Här är min nya favoritplats hemma! Köpte fåtöljen igår och idag fick D:s tält flytta för att göra plats för vår nya pjäs!


Grillpremiär!

Ikväll premiärgrillade vi för 2013! Behöver jag säga att de smakade sååå gott! J och A gjorde oss sällskap, de är så söndagsmiddagar skall vara! Liten sover nu och jag skall placera mig i nya fåtöljen och läsa vidare i min bok! En riktigt beroendeframkallande bok kan jag meddela :)


Mer shopping med Mamma❤

Idag blev de ännu mer shopping med kära mamma! Först gjorde vi adelsgatan och ett superbesök på Butiken, har aldrig blivit så att jag gått in för de är bökigt med barnvagn, men de blir de ändring på nu! 80% rea vilket innebar att jag fick alla dom här godbitarna för ynka 60:-!! Både IB laursen och blomingville prylar ( tack mamma för dem)! Sen fortsatte vi till Åhléns för ytterligare en tur och där köptes lite smått och gott, bl.a. ett tyg till ett projekt :) en fantastisk lördag helt enkelt.


Shopping o fika!

Idag startade lilla julafton :) alltså Åhléns halva reapris! Självklart var vi där strax efter öppning och shoppade loss! Massa kläder till D, lite till mig, hemmet och födelsedagspresent till snart ettåringen❤ efter åkte vi hem och inväntade Sara och Hugo för lite eftermiddagsfika, så roligt att träffas och prata ikapp! Bestämde genast att vi får träffas snart igen men då hemma hos henne så jag får se hur dom har de :) ikväll blir de vin och prat med bästa åttan!!! Hoppas ni har en fin fredag allihop, min kunde inte börjat bättre!


Läser!


Återblick!

Insåg när jag tittar tillbaka i bloggen att de var längesen jag uppdaterade om min lilla kärlek❤ här går de framåt kan jag säga! Första stegen är tagna för en vecka sen ungefär och de går bättre dag för dag! Att jaga Neo är en favorit och utan att tänka på de gör han de nu ibland (ett par meter) på två ben istället för på alla fyra :) min älskade älskade skrutt❤och han tycker massor om sin hund och är gärna nära nära :)


Dag 5!

Är nu på dag fem av soppor, och de går helt ok! Hungrig ibland men mest sugen på kött och salt :) 2 kg mindre visade vågen idag och jäklar i min lilla låda vad de gör för motivationen!! Sen körde jag ett nytt pass i källaren ikväll, slutade med att jag hade svårt att ta mig upp för källartrappen :)


Tre veckor....

Sen är de tillbaka till verkligheten! Med blandade känslor börjar jag jobba igen! Skall bli så skönt att få börja "aktivera" hjärnan igen och prata annat än barn och bebis! De tog mig nästan 7 månader att vänja mig vid att vara hemma, men nu känns de konstigt att de snart är slut! Är rädd att missa så mycket av de som händer här hemma och inte få ta del av allt som jag fått ta del av varje dag...med blandade känslor som sagt! Men för Dantes del så kommer han få sällskap av J i ett halvår till, och bättre än så går ju inte att få<3


Godsaker och annat!

Har plockat upp dom här godsakerna hos Mia idag som driver företaget Rock n' Ull Design! Hon är jätteduktig och har mycket fint, bland annat bäddsetet D fick i namngivningpresent! Ta en titt på henne hemsida för att se mer!


Skakar och värker :)

Sitter i soffan efter ytterligare ett tabata pass, gud så bra träning! De värker och skakar i musklerna nu kan jag säga, förstår Camillas förtjusning nu:)


Välkommen 2013 :)

Nu är jag igång! Kickstartar mig viktnedgång med lite shakes och bars så ser jag förhoppningsvis snabbare resultat som jag vet motiverar mig till att fortsätta på rätt väg! Har idag även genomfört första löparrundan följt av några tabata övningar! Har hittat en toppenapp :) så nu kör vi!!


Härliga himmel!

De här va vad jag möttes av när jag skulle ut och hälsa på pappa idag! Härligt :)


Skål kära ni!

Och jag önskar er ett alldeles underbart 2013❤