V65!

Ikväll bär det av till travet med hela familjen, och det är cykel som gäller för att ta sig dit, de väntar sig runt ca 5000 personer där ikväll!
Det är något speciellt med travet, där samlas alla typer av människor och även vi! Tyvärr så brukar inte min strategi att spela på hästar efter deras namn och utseende fungera, men ändå fortsätter jag! Men en dag kanske det händer!

Så kanske vi möts där ikväll!



//M

Internet shopping....

Visst är det härligt att kunna kika runt på nätet när man känner att shopping suget börjar sätt in, det är precis vad jag har gjort idag! Det värsta är väl bara att man inte kan köpa allt man hittar, men en hel del inspiration får man ialla fall! Här är några av dem!




//M

Mera Roma!

Här är lite blider som jag fått av min sýster från gårdagen! Vi pratade om det att man oftas lurar sig själv att det skall va varmare än det är, men som vana besökare lät vi oss inte luras denna gång. Det var vantar, vinterjacka och filtar för hela slanten!





//M

De är sommar för mig....

Nu har jag verkligen känslan av sommar, eftersom att jag inte har någon sommar semester i år, så har den känslan haft svårt att inbefinna sig. Men nu, efter ett besök på Roma kungsgård så är sommaren här för mig! Teatern var bra, så där magiskt som det bara kan bli där ute, men inte mer än bra.
Som syster sa igår hamnar den inte på hennes topp 5, det gör den på min men bara för att detta var 5 året för mig.
Innan har jag sett "Kung Lear", "En midsommarnattsdröm", "Romeo & Julia", "Hamlet" och nu "Som ni vill ha det".

Helt klart tyckte jag att Andreas Nilsson som spelade Narren Proba gjorde den bästa insattsen och fick mig att skratta många gånger! Tack så jätte mycket Sys, Johannes och Love för igår, nu är min sommar här!!



//M


Tycker om....

Lars Winnerbäck sedan länge, men har börjat upptäcka fler svenska artister som jag verkligen gillar. Tex Pernilla Andersson och Melissa Horn.

Dessa två låtar från Pernilla Andersson tycker jag verkligen om!      



"Johnny Cash & Nina P"
http://www.youtube.com/watch?v=3mg8mjI-uh0

"Jag o min Far"
http://www.youtube.com/watch?v=T_Mn5vNMaX8

//M


Vill ha!

Jag har en förkärlek för Odd Mollys kläder och de här två gobitarna skulle jag gärna hänga i min garderob!

       

//M

Men varför....

Kan jag aldrig gå upp när klockan ringen så jag slipper försova mig!! Ja ja, nu är jag vaken ialla fall. Ikväll så bär det som sagt av till Roma för lite kultur! Har hört att den skall vara jättebra så jag ser verkligen fram emot de!

//M


Go natt då!

Jag måste säga att jag gått ut rätt starkt för att vara ny på de här, men det är riktigt kul faktiskt!
Hoppas att ni oxå haft en bra dag, Go natt på er!

//M

Bokat och klart!

Nu är det bokat för roma teatern imorgon me syster, Johannes och Love! Skall bli så mysigt, det är ju sommarens höjdpunkt.



//M

Min helg i bilder!

Fredagen bestod av....
      

På lördagen och söndagen blev det...
   

Och på måndagen tjänade vi lite pengar...


Det var en kanon helg + måndag som jag verkligen behövde!

//M

Nu är jag här!

Japp, nu va det min tur, jag följer en del bloggar själv och det har blivit en del av vardagen. Och nu tänkte jag delge min vardag med er som vill! Det kommer väl innehålla allt från nya fynd, till husrenovering och snart, så snart vår resa till thailand.

//M