Julen!

Ja julen ja! Började med lite jobb på julafton för att sedan åka till Vibble och fortsätta firandet, där möttes vi av bror med familj och Kalle på tv:en. Det blev lite mat och mys med mamma och pappa fram till kl 20, då åkte vi till bror för de årliga roffa klapparna! Vi blev kvar där till kl 02 för att sedan dyka i säng!
Juldagen hade vi julafton med jonas familj med god mat, tv mys och julklappar! Sedan var det jobb igen på annandagen och på kvällen kom alla mina tjejer och drack vin och delade lite klappar! Och på söndagen var det jobb igen!
Så har min jul sett ut och jag är jättenöjd! Hoppas ni har haft en riktigt bra jul och att ni får en härlig nyårsafton, det kommer jag ha, garanterat!

//M


Hallen!

Vår hall är äntligen klar! Här kommer lite bilder från renoveringen!

//M


Från mig till er!


Sorry....

För den urusla uppdateringen, men det är mycket nu! Hallen skall fixas, jobbet skall jobbas, klappar skall handlas, huset skall städas och mitt i allt det här skall man ha tid att fira jul oxå! Det som stör mig mest är att jag inte hinner njuta av att julen snart är här, men snön hjälper mig lite påvägen!

Kram på er alla!!

//M

Biltur med Jan.....

Japp det har jag varit på hela helgen! Vi har fått många härliga skratt på vår resa till Västerås och innebandy VM. Vi var ett gäng från jobbet som åkte upp och sålde spel under matcherna, och det ångrar jag inte en sekund! Jag har fått några nya vänner och många historier att bära med mig!!!





//M


Och vinnaren är......



Ps. Tack för era åsikter, det hjälpte i all förvirring!

//M

Våra julfönster!

Så här ser våra julfönster ut! Jag tycker om stjärnor..=0)

Vardagsrum!



3:dje rummet


Kök


Sovrum


//M

Tyck till!

Jag har fått fram 3 olika alternativ på golv till hallen, vilket tycker ni? Alt. 3 har vi redan i köket!

Alt. 1 (Grått med "silver" ränder)



Alt. 2 (Grå/svart med blåsilver ränder)



Alt. 3 (Laminatgolv som liknar grå klinker med ljusgrå "fog".)



//M

Hall!

Nu är vi i full gång med att renovera hallen! Två väggar som rivits och nu skall hål lappas, spacklas och slipas! Och jag är i full gång, det är inte dumt med lediga dagar mitt i veckan, man får så mycket gjort!

Kort kommer inom kort!

//M

Min nyfunna kärlek!

Är min nya helt underbara jacka, den är så mjuk & go!

//M


Man lär så länge man lever!

Jag har äntligen fått tillbaka pengarna för koftan jag köpte men aldrig fick!

//M

Det bästa av de bästa!

Ja igår hade jag en av de bästa dagarna den här hösten! Jag började dagen med en sovmorgon och mysfrukost hemma, sen gav jag mig ut på klappjakt på stan och det resulterade i att nästa alla klappar är inhandlade.
För att riktigt få igång julstämningen åkte jag hem och lussebullsbakade till ljuv julmusik som fyllde hela huset!

Men som pricken över i avslutades dagen med en helt underbar julkonsert i väskinde kyrka med Lee Gotvik och som sällskap hade jag kära syster och Limpan!

Den dagen gav mig så himla mycket ny kraft i mörkret!

(Föresten så har jag pyntat min egen julkrans, köpte en färdigbunden på Ikea och den blev så fin!)





//M