Nya fransar ;)


D:s nya möbler!

Målat om ett loppis inköp och lagt på en lite mer tålig yta på bordet :)


Midsommar!

En fantastisk skön och rolig dag med bästa❤ de hans med både traditionellt firande på Polhemsgården i Tingstäde, femkamp hos syster med sillunch och nakenbad (D då) vi andra höll kläderna på :) efter de blev de grillat och efterrätt hos oss! Kvällen avslutades med poker på verandan!


Kupanfynd!

För ynka 55:- :)


Nytt i garderoben!!

Här om dagen var jag på stan och fick syns på den här jackan på MQ rea och blev blixtförälskad! Men jag ville inte göra ett spontanköp på lunchen som jag senare kanske skulle ångra så jag gav det ett par dagar! Idag hade jag bestämt mig för att åka och köpa den men det fanns bara en kvar så jag förstod att chanserna inte va jättestora att den fanns kvar....när jag kom in i butiken såg jag med en gång att den var borta, så jag passade på att testa en klänning från samma märke, när butiksbiträdet kom fram och pratade om klänningen frågade jag henne om jackan! Hon funderade en stund och gick sen till ett skåp med undanhängda varor, och där va den med en lapp som sa att den skulle va undanhängd till måndag(igår) så hon plockade fram den och nu är den MIN!!!!!! Det va ju ödet, eller hur!? :)


Slutresultat!

Nu så! Nu är de klara och jag måste säga att jag blir lite förvånad ibland.....för ni förstår att de är så konstigt med mig, jag är så bra på allt :) nej skämt åsido så blev jag supernöjd! Har en tanke om vart jag vill hänga dom, men återkommer med de :)


Fem minuter senare.....


Test!

Jobbar superduper mycket just nu och då finns det varken tid eller ork till mycket annat! Men idag börjar jag kl 11 och har man en D som vaknar kl 7 varje dag är det ju ett halvt liv fram till 11 :) så denna morgon gav jag mig i kast med att testa att göra egna pompoms! Såg det här om dagen och blev sugen, dock har jag inte rätt material hemma så jag försökte med vanligt tidningspapper och det fick finemang!


Fortsättning....


Gotlandstur!

Idag har vi varit iväg på en liten åktur! Vi började med lunch på Rute stenugnsbageri, sedan vidare till Lergrav för lite rauk spaning! Och sen en sväng ut på Furillen! Det hela avslutades med ett stopp på Iittala outlet som öppnat för säsongen! En dag att lägga till livskvalitetskontot :)


Babyshower för Johanna❤


Dagen i bilder!


Räkmacka på två olika vis!

En vuxen ihopmonterad variant och en nedmonterad barn variant blev lördagsmiddagen för familjen på Värnhemsgatan!!