På gott och ont!

Lilla D har verkligen fått in de nya rutinerna och nu är de pappa,pappa o pappa som gäller! Jobbig för ett mammahjärta men oxå väldigt nyttigt för D som har varit så mammig och härligt för J att få vara nummer ett! Gott och ont på samma gång :)


De värsta som finns!

Är att vara nedsatt i kroppen men rätt klar i knoppen! Har ett litet busfrö som ställer sig upp, sätter sig ner och upp o ner upp o ner! Det hela slutar ibland med en och annan vurpa, då är de rätt jobbigt att bara sitta och se på och inte kunna göra något! Hoppas att min rörlighet kommer tillbaka snarast! Kass att bara sitta här och se på!!


Kunde haft de sämre!

Tack kärleken❤


Enarmad..

Just nu sitter jag i soffan med endast en arm i bruk! Jag har alltså genomfört ytterligare en operation i axeln, förra gången blev de inte bra! Vad som är annorlunda denna gång är att de la en blockad som innebär att halva min överkropp är utan känsel!! Super otrevligt och de känns som att min högra arm tillhör någon annan! Men de skall släppa efter 18 timmar! Så nu blir de rehab i 3 veckor för då börjar J att jobba men läkaren sjukskrev mig 4 v heltid och 4 v halvtid så vi får se hur de går :)


Då är de dax!


Var de jul!

Nu är de jul igen o nu är de jul igen :) idag har vi satt upp alla stjärnor som skall lysa upp i vintermörkret! Lite tidigt, vi vet, men eftersom jag skall under kniven imorgon kommer jag inte kunna fixa med de när det väl är dax!


Badtime!

Hal som en ål och snabb som en vessla :)


Hyacint yra!

Köpte tre hyacinter förra veckan som fått lite olika platser i köket! Och de är svagt doftande och luktar så gott och precis lagom :)


Det du inte vet...

Mår du inte dåligt av :) Neo missade helt att han var iakttagen från trädet!


Skyfall

Den har vi sett ikväll, jag och min kärlek❤ riktigt bra! En härlig blandning av nya och gamla Bond, J fick lite tarantion vibbar nästan! Och vår lilla skatt har haft de bästa sällskapet av Annelie och Johannes, tack snälla ni för vår egentid :)


75 år!

Har vi firat idag! Ulla (bobbens fru) fyllde 75 idag och det firades av mig, D och pappa och sen var ju hela syjuntan med oxå:) mysigt att får träffa dem och de tyckte de va såå kul att träffa D.


Stolt mamma!

Ja just nu är jag allt lite stolt! De gånger man testar ny mat till D och han bara vägrar är de lätt att ge upp och ta fram de som funkar! Men idag var viljan stark och vi lyckades smaka efter många många försök, och det verkade helt ok :)


Nummer 5!

Är nu på gång, tand nr fem alltså! Bjuder också på dagens sötaste D❤


Pjamashäng i dubbel bemärkelse :)


Bus i tältet :)

Båda mina killar har flyttat in❤


Hello Africa :)

Har kört limpan till flyget nu på morgonen, hon skall till Sydafrika i 12 dagar och jag är inte bitter :) hon kommer nog få en fantastisk resa, så njut nu kära vän❤


Klänning o jeans..

Igår var vi på stan en sväng och jag hade siktet helt inställt på att hitta en klänning till julfesten! Och de gjorde jag, men oxå ett par fantastiskt sköna och snygga jeans, äntligen!!
Förr om åren har jag alltid köpt klänningar jag inte hittat tillfälle att använda igen, men den här kommer nog få se ljuset betydligt fler gånger för jag tycker verkligen om den :)


Glad buse❤

Just nu är D på ett alldeles strålande humör! Han busar och skrattar, myser och verkar tycka allt är kul och spännande. De är så härligt att se och få va med o dela❤ idag har han busat med moster Annelie och Johannes när vi var där på fika, för att sen utmattad somna i min famn! Till lunchen fick vi besök av Rune som hade med sig smörgåstårta, gott!
Tack för idag söndag❤


Tapaskväll!

Med tjejerna o Gud så gott de va❤


iPhone reparation!

Är bra graj! Jonas hittade dem på nätet och för 500:- får jag en ny mikrofon i mobilen och slipper på så sätt byta. Inte för att jag skulle ha så mycket emot att byta men de medför en del kostnader som jag helst undviker just nu :)


Fredagsfin❤


Fotbollskväll!

Med Jonas, Johnny och Johanna i sann fotbollsanda! De serverades snygga mål, ögongodis ( tack för att du tog kortet Zlatan) chips, öl, cola, muffins och kaffe! Mysigt värre, tack för ikväll :)


Gillas starkt!

Fick en liten fin present av Anna, ett litet nagelkit! I gengäld fick hon med sig en påse äpplen från trädgården. Tack snälla Anna :)


Mera muffins!

Har haft Anna och lilla Ale på fikabesök idag, passade på att göra en ny laddning muffins men den här gången med minchoklad i, ok men blåbär var godare :)


Rutinerat!

Att gå med Nanna på bio! Filt är ett måste för att få till den riktiga myskänslan❤


Nu kör vi!!!

Breaknight för hela slanten! Vi är bänkade på våra platser från 21:15-02:00, vi och alla 15 åringar :)


Presenter och klappar!

Är återigen ute i god tid och va skönt de är och slippa sista minuten stressen :)


Nybeställning!

Tydligen har min telefon valt att sluta fungera! Högtalarn är kass, utan någon anledning! Så nu blir de en ny telefon, men Gud vilken djungel! Tur jag har min egna prylexpert❤


Grattis pappa på första farsdag ❤


Morrn morrn sköna söndag :)


Så mycket bättre...

Kväll kan man inte ha! Love, vin och bra på tv!


Systerdag!

En heldag på stan med shopping, loppisfynd och vinlunch är riktigt lyx och feel good :) jag är så glad för min fina fina syster❤


Sol sol, strålande sol

Sitter och njuter i solen med en kopp kaffe och sovande D efter en härlig promenad!


Ny favorit!

Super smarrig och lite lätt beroendeframkallande!


De blir värre och värre :)


Orkanen

Dante drar fram vid skötbordet! Härligt att kunna nå antar jag :)


Mys under filten!

Jag har haft sällskap under filten idag! Linn och Neo vid ett tillfälle och Dante och Neo vid ett annat! Gillar starkt mysiga blåsiga dagar med nära och kära :) hoppas ni har haft e n bra dag i stormen!


Gårdagen!

Hängde vi med Hanna och Juni ett par timmar, sen till veterinären med Neo! När jag kom hem kom även limpan hem på ett fikabesök och senare på kvällen firade vi Nancy, D och J blev hemma då D inte kändes helt kry! Idag får vi se vad dagen bjuder på :)


Känslor

Ja de har jag mycket av just nu! Har nära till gråt ofta nu för tiden, och de som fick igång mig ikväll var avsnittet av SOS-uppdraget. De besökte ett barnhem där de fick se hur barnen lever och hur de minsta har de, när My och Lisa endast behövde lyfta upp en bebis som grät och genast blev tyst när den fick närhet! My hade svårt att lägga ifrån sig bebisen för hon visste att när hon väl lagt ifrån sig barnet så fanns hon inte kvar att trösta! Herre gud va tårar jag grät...


Klart!

Men varmt, så jag får vänta med att smaka :)


På gång just nu!


Vänskap!

Är bland de finaste man kan ha, ibland behövs inte mycket mer för att man skall må bra! Tack bästa du ❤


Bästa svärfar!

Kom förbi med de här två godbitarna idag, han kan han :)


Tradition!

Ja de har blivit de, tror de är fjärde året nu vi sköter ett av inträdena på GGN! I år var de lite manfall men en nyrekrytering, bästa D! Han var med ett par timmar innan mormor hämtade honom för att leka och mysa, medan mamma, morfar, Allan och Bertil höll ställningarna :) Jag och gubbarna med andra ord :) mysigt värre och med strålande solsken!


Toppenkväll!

Har vi haft tillsammans med mamma och pappa, J åkte till Sthlm för en grabbhelg med Niklas så pappa som visste att vi skulle vara hemma själva ringde och frågade om vi ville komma på middag och självklart ville vi de :) de bjöds på oxfilé, hemgjorda potatisklyftor, sås och vitlöksfrästa champinjoner, mums!! Och i gengäld bjöd D på sitt mest strålande humör, han har busat med mormor på golvet och myst med morfar i fåtöljen. Saknar såklart J men kvällen vägde upp endel! Hoppas ni har lika mys som vi :)


Nöjd!

Är jag med senaste traderaköpet, ynka 36 kr för en superfin dress till D!


Soffmys efter babysimmet!

Neo var dock inte me, men är lika bra på att mysa ändå❤