Syns i leran!

Imorgon skall vi ut till tofta och jobba som varje år. Hela familjen tillsammans och tar betalt av alla som vill in till leran! Ja det är GGN jag pratar om. Det har blivit en himla mysig tradition att varje år åka ut och jobba tillsammans och det tack vare bror. Så om du skall dit kanske jag tar dina pengar...=0)



//M


Uppe me tuppen!

Får se vad dagen har att erbjuda (förutom regn...)

//M

Det blev......

En sväng på jakt efter skogens guld (tack för tipset mamma!), efter det lite handel och present shopping till en liten tjej som har fyllt 5 och Neo fick ett värmande täcke till vintern. När jag kom hem tog jag vara på en del av våra fantastiska äpplen och gjorde en supergod äppelmos....Ja och nu tänkte jag nog ta en liten sväng med dammsugaren innan vi skall hämta pellets så vi kan få lite värme i vinter...=0)

Härliga måndag!!!





//M

Nu tar jag helg!

Japp, helgens jobb är klart och nu är det min tur att ta helg! Vet inte riktigt vad jag skall hitta på, men det finns ju en hel del projekt att ta tag i där hemma! Så vi får se om det blir att fixa stuprören, måla lite dörrar, kanske börja plocka lite i hallen så vi kan komma igång där snart ( har ju sagt att vi vill bli klara där innan jul.....)

Hoppas ni alla har haft en bra helg!!

//M

En härlig Onsdag!

Ja verkligen! På förmiddagen pysslade jag lite hemma och bjöd pappa på lite kaffe! Och på eftermiddagen bar det av till ishallen, det är ca 10 år sen jag stod på ett par skridskor sist så det var ungefär som bambi på hal is! Men det var en jättemysig dag med syster, bror och kidsen.
På kvällen blev det mys hemma med ett glas vin, och min älskling överraskade mig med rosor!






//M

Helgen!

Var himla mysig! I fredags var vi på after work me jobbet, det bjöds på mat och dryck på Etage och SM i karaoke...=0) På lördag morgon var det upp tidigt och fixa för födelsedagsfika, det piffades och fixades och lagades pannacotta och gud va gott det blev, hela familjen rullade in vid halv ett och de sista åkte runt kl fyra. Efter det var det dax för näsa besök som dök upp vid sju, och då lagades det veg paj och ännu mer pannacotta, så en massa mat och fika blev det!!
Tanken var att jag skulle upp på söndag morgon och äta frukost på Wisby hotell, men eftersom det blev både sent och mycket vin kvällen innan kändes det som en omöjlighet att ta sig ur sängen så tidigt på söndagen så jag fick hoppa det!

Tack alla för helgen den var kanon och tack för alla fina presenter!!

(Lägg märke till den lilla svarta som tog sig friheten när det blev en stol över!)

//M


Hjälp!!!

Jag behöver hjälp att välja vilken jacka som skall värma mig i vinter! Dessa är några kandidater fast då i svart!







//M

Grattis till mig!!!

Japp, idag fyller jag år och det firas med att vara sjuk!! Men det är helt ok för jag har planerat in fika och mys me familj på lördag så jag behöver inte ställa in något idag!!
Men min morgon började lika fantastiskt som alla födelsedagar med min älskling! Han kom sjungandes kl 06,30 men frukost, paket och ljus på sängen! Fick avnjuta en ägg och räkmacka och öppna paket!

Och vad fick jag då!? En underbar liten Ipod Nano i rosa aluminium!!!!!!!! Han vet precis vad jag vill ha och det slår aldrig fel! Så jag sitter här hemma och försöker lära mig hela Ipod världen med Podcaster, Itunes och nedladdningar och videokamera, det finns verkligen hur mycket som helst...=0) Men det är väldigt bra sysselsättning när man bara ligger hemma och inte orkar med så mycket!

Tack min älskling, du är den bästa!




//M

Good bye Green Day!

Ja, det ser faktiskt inte bättre ut! Mina biljetter är bokade och betalade men här ligger jag hemma på soffan och verkar inte bli bättre, så min helg i sthlm börjar kännas väldigt avlägsen!! Shopping, konsert, massa vin och sena kvällar.....FAAAAAAAAN!!!!!!!



// En sur M

Sjuk!

Japp! Nu är det andra dagen jag ligger här hemma på soffan och svettas och frys om vartannat!! Jag verkligen avskyr att vara sjuk, och jag får alltid ont i hela kroppen som när man har influensa! Nu håller jag bara tummarna för att jag kan må lite bättre imorgon för jag har en helg i sthlm inplanerad med Limpan och Nanna!!!!



//M

Tjejkväll!

Japp igår va det tjejkväll på Endreväg hos Malin! Det var så himla mysigt att träffas och bara prata bort en himla massa timmar! Jag hade sagt till Jonas att antingen kom jag hem tidigt och då kanske lite full, eller så skulle jag komma hem sent men då mindra drucken, detta för att jag inte orkade med att vara både bakfull och trött på jobbet! Men sent blev det och med tanken på hur jag mår idag så blev det en del dricka oxå! Alltså som vanligt när det är fest...=0)

Tack tjejer för en toppen kväll!!





//M


Lite shopping!

Lite av det som fick följa med mig hem från Thailand!!




Fast mina är vita, och inte gräddvita!
Jonas tycker att det ser ut som jag är sponsrad av Converse.....=0)


Visste inte riktigt vilken doft jag letade efter, men så hittade Jonas den här! I LOVE!!!!


//M

-6 GRADER!!

Japp, det var de imorse när jag gick upp! Och då kan man ju undra vart jag befann mig, i Ö-vik!! Vi var där och jobbade igår och passade på att se lite hockey oxå Modo-Brynäs. 
I vanlig ordning kan jag ju inte sköta mig och följande scenario utspelades:

Vi hade skrivit ut andelar som en känd hockeyprofil tippat, han heter Wernblom och alla känner till honom i Ö-vik! Det passerade två män och jag såg ett utmärkt tillfälle att sälja en andel!

Marie: Hej där! Skall ni inte köpa en andel?
Gubbarna: Nja, tror nog vi tippar själva!
Marie: Men det klart att ni skall köpa en andel, det är ju Wernström som har tippat och han vet ju vad han håller på med!
Tjejen brevid mig: Nej, han heter Wernblom, inte Wernström!!
Marie: Eh, Wernblom har tippat....
Gubbarna: Men vi håller ju på Brynäs, och på er andel är det ju bara vinst till Modo!
Marie: Ok! Men då är det bara att tippa på....*pust*

Ibland gäller det att ha tur!!!





//M