Kvällen hos oss!

Alla sover utom jag :)


God natt!

Från gammelmorfars barnsäng!

 


Godis med posten!

Till mig! Jag älskar den här tidningen, finns så mycket inspiration så nu behövs bara lite tid :)


Alla hjärtan!

Lite sent, men den här fina bodyn fick D av bästa moster Annelie i alla hjärtan present!


Dante!

Är vår lilla killes namn för er som inte hör det än. Efter mycket övervägande blev det tillslut Dante och vi är väldigt nöjda! Nu skall jag försöka komma igång med bloggen igen, vardagen har börjat få någon typ av struktur så jag känner att det finns tid nu för att komma tillbaka.

Vi har haft så himla många härliga besök av vänner och familj och Dante har fått fantastiskt fina saker och kläder! Jag har försökt att få med de mesta på bild och hoppas att jag inte glömt något! Även jag och J har fått massa fina saker som oxå fick komma me på bild, vi har riktigt blivit bortskämda =0)

Psst..Nu går det att kommentera inläggen för jag bloggar från datorn nu, orkade inte vänta på att de skall fixa appen!























Dagarna rullar på!

Och nu är vår lilla kille redan en vecka gammal! Vi börjar landa i det nya men oj vad omtumlande det är! Dagarna fylls med soffhäng och de senaste dagarna lunchpromend i det helt underbara vädret! Självklart har vi haft en del besök oxå, pappa o mamma, J:s föräldrar, syster och Johannes och Hanna och Juni! Imorgon kommer bror med hela ligan över och fikar! Jag skall försöka komma igång med bloggen igen, men jag vill gärna att de fixar appen snart så det faktiskt går att kommentera inläggen!!

//M