Kalmar, Emma, slottet, Ikea och Christopher!!!

Idag åker vi till kalmar och hälsar på! Det blir andra året som vi skall på julmarknad på kalmarslott, himla mysigt!!!
Sen så skall vi bara umgås och ha trevligt! Wii är nerpackat och efter jobbet skall vovven packas med oxå!



//M


Sällskap!

När jag är sjuk så är Neo sympatisjuk!! Härliga hund!




//M

Sjuk igen!

Japp nu har jag dragit på min andra förkylningen den här hösten/vintern. Men den här gången går det att jobba någolunda ialla fall!
I fredags var vi som sagt på hemlig ort med jobbet, det visade sig att vi skulle spela hockey i slite ishall! Min gud var roligt det var, och jättesvettigt!!!
Sedan bar det in till stan igen och lite bad/dusch på jobbet för att sedan frossa i filé på torgkrogen!

Ja vad kan jag säga! Det var en riktigt rolig kväll!!!!

//M

Spännande!

Imorgon skall vi göra något med jobbet, vi får sluta kl 16 allihop och sedan skall vi till hemlig ort! Allt jag vet är att jag skall ha med mig 2 msk salt och ett par ridstövlar! Andra konstiga saker folk skall ha med sig är 50 g nötfärs, morötter, skridskor, korsordsbok mm. Gud som jag ser fram emot det!!!

//M

Någon gång måste vara den första.....

När jag handlat på nätet av privatpersoner har jag gjort förskottsbetalningar vid varje tillfälle, många har varnat mig att jag kan bli blåst, men jag har tänkt att det inte händer mig!
Nu kan det mycket möjligt vara så att det hänt, det paket jag väntade på har kommit bort och fortfarande har jag inte sett att mina pengar kommit tillbaka, men hoppet är det sista som lämnar.

//M


Mitt nya jag.....

Ja vissa av er vet ju redan hur barret ser ut, men för er som inte vet kommer här lite bilder! Dessutom har min permanent kommit fram och jag kan få fina lockar, men det får ni se en annan dag!





//M

Innan....

klippning och färgning.....



//M


Mitt paket.....

Har kommit bort och det verkar inte som jag kommer få det heller....=0( Så ni vet varför jag inte lagt upp någon bild ännu!

//M

Höst!

Ja då var den här, till en början tycker jag alltid den är mysig, man får tända massa ljus och mysa inne! Men efter ett tag känns den inte så rolig längre och sakta men säkert känns det hopplöst! Där är jag nu och bara väntar på att julstämningen skall infinna sig och man får tillbaka myskänslan igen!



//M

Sjukt kul!!!

Med Wii! I fredags var vi hos bror och fick testa på att spela och både jag och Jonas blev helt sålda. Så på lördagen införskaffade vi ett eget och det går varmt där hemma!
Det värsta är väl att jag fått träningsvärk i både armar och rumpa, då är man otränad skulle jag vilja säga!


//M


Inget ännu....

Paket alltså! Och Jonas menar på att vi inte får någon post på fredagar men jag tror han inte vet vad han pratar om!!! Hoppas det ligger något kul i brevlådan när jag kommer hem!

//M


 


Har ett paket på väg......

Kommer bild så fort det har kommit....

//M


Nu funderar jag på att köpa.....

En sån här jacka istället! Men vet inte riktigt vilken färg bara......



//M

Härlig lördag!

Ja det var det sanneligen! I lördags så var det upp tidigt och iväg till tofta skjutfält för att jobba lite, mysa och grilla. Efter gick vi in lagom till elit starten, det är så häftigt när det är helt knäpp tyst och plötsligt så brummar alla iväg samtidigt vid startsignal. På kvällen begav vi oss ut till Sjonhem till Lasse och Anna för lite middag, vi fick se alla fina bröllopskort och meningen var att vi skulle visa korten från Thailand, men vi fick bara med oss kamera och usb sladden, men minneskortet blev kvar hemma.

Tack för helgen, en supermysig helg som vanligt!



//M