Äntligen!!!!!!

Har vi en i vår ägo! Tack mamma och pappa🎁




Tomtetåget i Dalhem

Fick besök av familjen Johannesson/Bjersander idag! Den lilla herrn i familjen var mäkta nöjd!!








Bersårea!

När den är som bäst! Och jag får tacka mina fina arbetskamrater för presentkortet, tack vare er får jag nu njuta av frukosten lite extra i de snygga skålarna!!! 

Och ljusstaken, de mina vänner är vad jag kallar reafynd :)








Hoppa!!!

Varje gång jag går förbi kylskåpet blir jag påmind om vad som väntar mig i sommar!! 




Mjölkprotein...

Har varit en av våra största fiender under D uppväxt som vi trodde han växt ifrån, men tyvärr verkar allergin vara på besök igen! Förhoppningsvis bara för en kort stund men ändå!!!! 




Tokigheter!

Jo igår var vi iväg på konfa med jobbet och som vanligt stängde jag stället på kvällen, eller hur Pia😄! En riktigt trevlig kväll och en givande dag idag där mycket lyftes! 
De är så förbaskat trevligt att bara sitta och snacka över en öl eller fler...så de slutar ofta med en betydligt senare sänggång än man räknar med! 
Ikväll har de inte blivit mycket gjort och nu sitter jag uppkrupen i soffan och nästan halvsover😄 hoppas ni alla har de bra där ni befinner er i världen! 




Tålamod och lite mer tålamod!

De krävs när man har med vår lilla diktator att göra....idag har den här mamman klätt sig i sonens pepparkakedräktsmössa för att få på nämda man resten av outfiten! Han har matat hunden med rå potatis som Neo mer än gärna tog emot....han har kastat sig handlöst bakåt i protest flera gånger och blivit ännu argare då han sår i huvudet varje gång!!!! För att få upp mig i morse stod han och slog nappen i väggen med hopp om att de skulle få upp mig och visst gick de, sparkat mig i magen med hälarna när vi hade mys i sängen, slagit mig i ansiktet och kastat sina leksaker efter mig när jag försökte klä på herrn! Ja herre Gud vilken tur att man tycker om dem så mycket som man gör för annars hade han inte blivit långvarig i vårt förhållande❤️



(Bild från snödagen tidigare i veckan)

När mannen....

I huset är borta passar vi på att äta den här väldigt oglamorösa och gråa men väldigt goda och uppskattade maten😄






Polka!

Är en av mina favoritsmaker på pärlans goda kolor och idag gjorde jag och D vår egen variant och den var nästa i klass med pärlans,mums!!!!






Mer julgodis!

Igår var jag, Hanna, Vidia och Camilla på Besån på fika,shopping och lite skönsång från fina Lee! Jag köpte lite fint till mig själv men fick tyvärr gå därifrån utan de skinn jag tänkt köpa! 

Men hur mycket jag än försöker att inte tänka på de blir de så tydligt sånna dagar hur mycket jag saknar er❤️





Julgodis!

Blev så sugen på att ställa till med massa julgodisbak ikväll så när jag kom hem från jobbet körde jag igång med julmusik och höll mig i köket hela kvällen! 







Julpyssel och garderobsbygge!

Nu har vi bakat både pepparkakor och lussebullar så de finns fika att bjuda på😄 vi har oxå utökat garderobsutrymnet med två nya i sovrummet! Bilden på skruvar och beslag visar enbart de som var till skjutdörrarna.....men fint blev de💪👍






Tror han blir nöjd :)

När han vaknar imorgon och får se sin julkalender 😄 sedan har jag lagt fram en bok med korta historier, en för varje dag fram till jul!