Lördagkväll!

Med mina ❤ har köksbordet i V-rummet och de är inte dumt alls!


Steg ett: Rivning


Under konstruktion!

Vårt kök skall äntligen bli större, dock på bekostnad av annat utrymme men vi är vana att leva kompakt och hittar alltid nya utrymmen!


Glömt!

Att visa vad min stora kärlek gav mig på alla hjärtan! Ett superfräsigt fodral till min IPad! Han vet vad jag vill ha han, och är en jäkel på att hitta på presenter :)


Lyxfrukost...

Jobbet levererar :) och ja de är choklad i crossianten!!!


Hjärtekatten!

Själv kan jag inte virka, men hade önskat att jag kunde när jag hittade den här fina hemsidan! Hoppas att ni som kan har tid att bidra till en fin sak!
 
 

Laddad!

Har genomfört del ett av dagen, ett tufft men superkul cirkelpass med Camilla! Ikväll bjuder hon in till trerätters hemma hos sig och jag är laddad! D oxå men han får stanna hemma...


Från mitt lilla hjärta på alla ❤-dag


På min arm!

Jag beställde ett perfekt armband i veckan, de kommer från byleia och 60 procent av priset går till välgörenhet vilket hör de ännu bättre! Sen är de snyggt som tusan oxå :)


I mitt hår :)

Fick av Camilla i veckan en superfin graj! Gör uppsättningen mycket piffigare och man känner sig fiiin! Tack snälla du❤


Morgon!

Igår hade vi en fantastisk dag! De blev fika på H10, bad i spavdelningen på hotellet, bubbel, mat på La Masia och dessert på masters! Och idag stooor frukostbuffe med bl.a. våfflor, och snart skall vi hem till vårt hjärta och barnvakterna :) J är nöjd❤


Framme!

@ medeltidshotellet!!! Superfint och mysigt, bättre sällskap får man leta efter❤


Väskan är packad!

Nu beger vi oss för Jonas till okänd destination där vi börjar helgens härligheter❤


Tårtan!!!

Många tummar upp! En supergod polkagristårta med hemmagjord chokladsås :) inte dum alls!!


På bemärkelsedagen!

Idag fyller min stora kärlek ett år äldre, det firades med frukost på sängen och ett litet tänt ljus i chokladmuffinsen som fick agera tårta! I present fick han ett par av sina favoritbyxor från märket Humör dock väntar den stora presenten som ännu är hemlig, allt han vet är att han får den vid lunch på lördag!!
Ikväll kommer familjen över för att fira och till fikat har jag testa att baka en annorlunda födelsedagstårta, meddelar efter avsmakningen om jag lyckats eller inte =0)
 
Grattis min kärlek på DIN dag!!

Mums!

Tyvärr slut, men god va den :)


Kvällens middag!

Är serverad! Än en gång har grillmästaren J fixar grillat mitt i vintern! Och ni kan kanske tänka er hur gott de luktar här nu, grillat kött!!!!!


Sängen!

Så här brukar mitt sällskap se ut på kvällen innan läggdags, och han ser samma sällskap på min sida😄 har precis vinkat av syster och Johannes efter en kväll med mello och "när och fjärran" spel! Alltid lika mysigt och uppskattat❤


Fristad!

De är berså för mig! Bästa killarna som sällskap efter en härlig promenad och fika på de:) förmiddagen bestod av träning med pt Camilla som kör skiten ur mig, and i love it❤