Jobb och jobb....

De är min melodi ikväll! Sitter fortfarande på jobbet och väntar på att få komma hem! Jag är som många vet lite av en tv människa och har ett fullspäckat tv-schema varje vecka, ikväll är det ensam mamma söker....Jag är en riktig allätare som ser på allt från Svenska Hollywoodfruar till På spåret och Extrem överlevnad! Jag är helt enkelt lite beroende av tv och stolt över de!

//M


Vinnaren!

......Anna!!!!!


De va inte igår!

Heja Anna!!!!!


Dagens "loppis" fynd!

Har fyndat dom här på morfars "loppis" (läs hem) idag! Har en liten tanke för dom, men vi får se vad de blir!

//M


Dop, mat, mat och mat....

Igår va det dop i Lokrume kyrka för Clint! Efter blev det smörgåstårta och saffranspannkaka, på kvällen var vi hos J föräldrar på taco och kladdkaka! Så igår sömnade man mätt :)

//M


Ombyte förnöjer!

Jag kände att den nya designen på bloggen inte riktigt va rätt för mig! Jag närmar mig sakta men säkert, inte helt lätt de här men med god hjälp av guiderna på nätet så är jag snart klar! //M

Resultat!

Personligt dopkort!

//M


Kortpyssel!

49:- på rusta för massa härligt pyssel!


Höstpromenad...


Morgon, kallt & mörkt!

Sitter på jobbet, stämplade in 06,45 idag! Då vill jag lova att min nya jacka gjorde så det var lite lättare att gå upp och ut i mörkret, För gud så varm och go den är!

//M

99 dagar!!!!!

Nu mina vänner har vi passerat 100 dagars strecket! Ett delmål jag väntat på, så ny kör vi sista biten oxå så är vi snart där!!!


Kvällsöppet!

Hela stan hade kvällsöppet till 21 ikväll så jag och J passade på att få lite shopping gjort! I helgen skall vi på dop så present till det inhandlades, oxå en jacka till mig eftersom jag lämnade tillbaka den andra jag köpte! Dels för att den var för tunn, men oxå för att jag verkligen körde på spara spåret och köpte en annan för hälften av pengarna mot den andra. Mycke nöjd är jag!

//M

 

 

 


Giftiga???

Nej bara ekologiska och supergoda!!

//M


Spara eller slösa.....

Jag köpte ju som bekant en jacka igår, men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag skall behålla den eller inte! Jag har ju sen tidigare spanat in en jacka från Bondelid på MQ, men den är betydligt dyrare....Så vad gör jag? Sparar eller slösar?




//M

VIP utan goodiebag!

Ikväll har jag, Hanna, Vidia och Juni varit på kundkväll på Vila. 25% rabatt på hela köpet och en goodiebag var utlovat men tyvärr så va dom eftertraktade goodiebagsen slut när det va vår tur att handla! Men rabatten fick vi i alla fall! Det fick bli ett linne, 2 par overknee strumpor och en jacka som fick följa med mig hem! Jackan var jag lite osäker på men den har övertygat mig när jag testat den här hemma!!

//M


Fix & trix...

Det är vad min dag har bestått av! Började med att måla soffan ett varv till, sen ut i trädgården för att rensa upp så J kan klippa gräsmattan en sista gång innan snön kommer (jo för den kommer snart). Neo va dock inte lika nöjd med att tillbringa 2 timmar ute i solen som jag! Pappa dök upp på ett litet besök, prata lite och sen åt jag lunch! Nått som är såååå skönt att unna sig är en liten sovstund mitt på dagen och så även idag! När energin kom tillbaka blev det en liten shoppingsväng på ÖB och Byggmax, färg och spackel till källaren, och lite mat till fåglarna så nu har dom ett helt smörgåsbord att välja från ute i träden! Nu blir de lite apelsin och Ensam mamma söker! //M

Plantering

Nu är de dax för dom här lökarna att åka ner i backen! De är ju helt underbart väder idag, så jag passar på att pyssla lite ute!

//M


Kvällsmys!

Framför nya serien PanAm! Härligt me lite bra tv på en söndag!

Nu go natt!

//M


Projekt kökssoffa!

Nu är jag igång! Efter lite letande visade sig att J:s föräldrar hade en gammal kökssoffa som vi kunde få och göra vad vi vill me, så nu blir den vit med nytt tyg på sittdynan. Så nu är jag igång!

//M


Byggare Bob!

De är J de! Som han har kämpat med den förfallna trappen dom senaste dagarna! Igår fick han hjälp av Lasse med att gjuta en bottensula så nu är de bara att vänta tills nästa helg! Och idag får han en välbehövd vilodag! Själv är jag tillbaka på jobbet igen och skall avsluta helgen.

Igår va jag och bästa sys ute på lite loppisjakt på Leva, men vi var lite sena och fyndade inget, till J & J stora glädje!

//M


Härliga händer!

De får jag av dom här produkterna från oriflame! J fick oxå testa ikväll och de blev klart godkänd!

//M


Är jag tillbaka kanske??

Hej mina kära läsare (ni som är kvar...) Kanske det är så att jag har fått tillbaka lusten att blogga!? Det är ju endel saker som händer i livet just nu och jag tänkte att ni kunde få vara med att del lite av de!
Jag börjar med att ändra lite på utseendet så får vi se var det tar vägen!

Ha en fin helg på er, själv sitter jag på jobbet och myser =0)

//M