Grym tjej och grym show!!!

Fy tusan va hon va bra igårkväll! Och vilken show hon bjöd på😄 det va allt från akrobatik, stålburar i luften till akustisk sång med en ensam gitarrist på scenen! Den hade allt helt enkelt! Tack bästa Hannan❤


Pink!!!


Morsdags middag för shoppingmammorna!


Efter shopping och thaimiddag kommer...

Biobesök "Den store gatsby"!!


Sthlm, shopping, Pink!!!!

Nu är vi påväg❤


Sommarfina!!

Det har mina fötter blivit ikväll! Efter en vinter i instängda skor var det välbehövligt med lite fotfix ikväll!


På solsidan!

Med kaffe och vattenmelon :)


Soltrött!

Hur underbart är det inte att landa i soffan, röd i skinnet och soltrött efter en underbar dag ute! Vi åkte runt och fikade hos släkt på landet, och pratade ikapp! Passade oxå på att se på när pappa och farbror sågade upp lite ved :)


Premiär!

I nya cykelsadeln idag och det verkar gillas mycket!! Tack syster, pappa och R&L för en toppendag och kväll :) har även fått lite färg på kroppen när jag sömnade!! i solen eftersom vi tillbringat hela härliga söndagen utomhus! Och nu är vi lediga i två hela dagar till :)


Fynd fynd och åter fynd!

De är jag bra på att hitta :) loppis för hela slanten! Förra helgen massa kläder till D och en Wera väska till mig för ynka 40:-!! Och den här helgen en gunga och lite filmer till D och några härliga glas till mig :) och tro mig totalsumman blir sälla mer en en hundralapp.


Bye bye första vagnen!

Det vara bara att blunda och göra sig av med den, men visst kändes de lite i hjärtat när D:s först vagn nu fick en ny ägare :(


När katten är på jobbet....

Så händer det här i trädgården!!! J hävdar att han försökte stoppa honom...