Dubbel aj!

Igår var jag på första mamma bootcamp träningen och aj vad jag har ont idag!!! Men jäklar vad skönt de va att bara köra skiten ur kroppen! Det andra aj va när Skrutten fick första vaccinet, en spruta i varje ben och det va inget som uppskattades av D! J fick hålla medan jag satt bredvid och tyckte det va mäkta jobbigt! Vaccinet väntar vi med ett tag till men för mig blir det bootcamp 2 dagar i veckan framöver!


Alla får vara me!

Jag får god hjälp att montera vår nya tvbänk :) soffan kom igår och vi är sååå nöjda och i full fart börjar det "nya" vardagsrummet ta form!


Go morgon lördag!

Hoppas ni får en fin lördag, själv skall jag snart bege mig ner på stan med bästa Hanna för shopping, fika och lite solning. Och i eftermiddag skall vi fira fina syster! Bjuder er på en mysbild på mina bästa :)


Uppfräschning av vardagsrummet!

Jo det kan man lugnt säga är behövligt! Det är en viss skillnad mellan vitt och vitt :) på måndag kommer soffan så det hade varit kul om vi han klart innan dess!


Fix och trix!

En del av bannern har nu fått ta plats över skötbordet :)


Vår stora lilla kille :)

Nu händer det massa saker hela tiden och jag hinner knappt me :) igår såg det ut som en självklar sak att hålla upp huvudet själv när han låg på mage, men dagen innan låg han mest rakt ner i madrassen! Han börjar bli stor vår lilla kille!


Sett ikväll!

Så här bra kan man ha det på sin powerwalk runda :)


Säljes!

Vi skall sälja vår tv bänk från Jysk, vi köpte den för 1000:- och säljer den nu för 500:-. Skulle någon vara intresserad kan ni maila mig på [email protected].


Hjärtat!

Mitt lilla hjärta har har problem med magen, de har bara blivit värre och värre och idag var det värre än någonsin! Efter ett besök hos doktorn konstaterades det att han är allergisk mot mjölkprotein och från nu är det Sempers profylac som gäller! Vi håller tummarna och hoppas på en snabb förbättring :)


Påskmaräng!!

Ett täcke av snö möter oss denna påskafton! Lite mysig är de men mest vill vi ju ha sol och varmt nu!! Idag blir de påskmiddag hos mamma och pappa :)


Makaroner i påsk!

Här är mitt bidrag till påskbordet i år! Det tog lite tid och var lite pyssligt men ack så kul och gott :)

Glad påsk på er vänner!


Ett skepp kommer lastat!

Med vadå? Jo vår nya soffa, med beräknad leverans 23/4!! Äntligen har vi beställt en ny soffa, vi behöver verkligen ha mer plats i vardagsrummet och det betyder att hörnsoffan gjort sitt! Nu blir det den här istället!



Nyklippt!

Har precis snaggat love! Blev ett helt fågelbo :)


D har bytt upp sig!

Till ett supergym, så nu slipper J skämmas över mitt hemmabygge :) och allt tack vare mormor och morfar!


Blomster från Bersån :)

Har planterat mina blomster som inköptes på Berså tidigare i veckan :) Favoriten är tulpanerna!