30 års fest!

I Klinte på rockers!


D:s nya åk!


Vin vin mera vin!

Idag var de dax igen! Och jag vann mitt sedvanliga tröstpris, och glad är jag för de :)

https://cdn2.cdnme.se/1282025/7-3/pic_517aef82ddf2b3732af1608a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1282025/7-3/pic_517aef82ddf2b3732af1608a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1282025/7-3/pic_517aefabddf2b3733022c2a8.jpg" class="image">


Jag vill va som du :)

Nya snabba träningspjuks! Som för övrigt även min bästa sys redan har :)


Kväll!

Efter två rätt turbulenta kvällar och nätter pga feber hos liten passar jag på att njut av lugnet som infinner sig hos oss ikväll (än så länge:)


Byggarebob!

Har varit i farten och D har fått en alldeles egen sandlåda! Nu skall den bara fyllas med sand :) min man han kan han <3


Fredagen!

Då var de aktivitet och AW med jobbet! Femkamp stod på schemat och självklart vann mitt lag :) efter de bar det av mot hamnplan för käk och avslut på bolaget! Kan bara passa på att nämna (för er som missat) att hamnplan är bland de sunkigaste ställe jag besökt, men maten va bra!


Äntligen!!

Kan vi börja använda vårt extrarum/uterum! Det gör en enorm skillnad att få det rummet oxå. Ikväll vart de lite kvällspyssel innan jag landade i soffan framför grey's.


Fyra bugg....

Och massa fika :) DET är va vår kväll bestått av! Vår vanliga tjejträff var ikväll en dubbelträff med partner och vi skulle bugga! Hur kul som helst och hur svårt som helst :) och efter blev de gofika som vi va väl värda! En riktigt lyckad kväll, tack Johanna och Linn!


Första julen❤

Äntligen fick jag iväg lite foto för framkallning och vårt första julfamiljekort står ni på vår sovrumsbyrå❤


Mera bilder!


Härliga helg!

Började helgen med bästa sällskapet på fredagkväll med sys och J! Lördagen tillbringades hemma med pyssel av alla dess slag eftersom vi var lite trötta :) och söndagen innehöll besök i bersån, påfyllning av fransar och lite färg och plockning av bryn hos bästa Hanna! Sys fick oxå sig en omgång :) nu intas kvällsmat och sen blir de söndagsmys.


Vår tuffing!

J meddelar att de är stark sol på promenaden :)


Workshop och surfers!

Dagen har bestått av workshop halva dagen med en avdelning vi jobbar tätt med och ett försök att hitta problem och förbättringsområden! Dagen var riktigt lyckad och avslutades med bowling och middag på surfers. Själv jobbade jag kväll och var endast med på middagen, men frågar ni mig så drog jag vinstlotten, för mat från surfers är de bästa!! Och J fick hem lite Take Away som han var riktigt nöjd med :)


Lediga måndag!

Vilken underbar dag de varit idag! Har varit och handlat växter och pysslat i trädgården större delen av dagen! Jag har haft god hjälp av mitt lilla och stora hjärta och efter åt vi mellis på en solvarm terrass😄 precis så bra som en ledig dag skall vara!! Och nu ÄR det vår för jag har nya växter i krukorna framför huset och de betyder vår!!


Jobba jobba!

I helgen är de jobb som gäller! Och de här två är mina bästa vänner!


Flört!

Igår var jag hos Hanna och fick supertjocka och lyxiga fransar! Hon gjorde ett kanonjobb och jag är supernöjd! Tack gumman :)


Vinn Vinn Vinn!

Ett tips är att kika in på fina Berså blogg och vara med och tävla om ett fin fint halsband från Pipol`s Bazaar!