Familjen växer!

Ja nu är vi ytterligare en medlem i Bjersander/Johannesson familjen! Han kom fredag 27 jan kl 06.51 en hel vecka tidigt :) han vet inte riktigt vad han heter men det skulle kunna vara Dante, Kasper eller Julius men det återkommer vi med!


Jag ser det snöar.....

jag ser det snöar det va väl härligt, hurra!!!! Ja nu är den här och förhoppningsvis får vi njuta av den ett par dagar innan den försvinner! Det är ju alltid evigt olika åsikter om det här vita som faller till marken, men jag är och förblir en snöälskare!! Och jag vet en person till som blir glad idag, pappa!! För nu kan han äntligt testa sin snöslunga =0)

Sen är det ju så oxå att jag har planerat att sitta inne och mysa ett par dagar nu efter att jag jobbar min sista dag på fredag!

//M

Går ej att kommentera!

Mina inlägg just nu, för jag bloggar från appen allt som oftast och den har något fel! Men snart kommer en uppdatering! Bara så ni vet när ni alla vill skriva något till mig =0)

Glömde ju.....

Visa min fina nya papparkaksformar från rean oxå! Tanken är väl att de kan användas som ritmallar oxå :)


Rea på rea!

Japp nu är den här! Halva reapriset rean. Igår yrade jag runt med bästa syster yster på Åhléns ( som jag sprang på av en slump) i nästa en och en halv timme, och vad blev resultatet? Jo en hel massa saker till mig, till magen och lite till hemmet! Så här kommer en del av allt!


Vårt lilla hus!

Har ju lovar lite bilder efter att vi flyttat om lite! Så här kommer några stycken....


En dag!

Så här kan Neos dag se ut i bilder :)


Kvällens middag!

Stod J för! Inte tokig tisdagsmat, och supergott vill jag lova!


Sov gott!

Det blev alltså ett bäddset till barnsängen! Resultatet blev över förväntan, plus att jag sparade lite pengar på att inte köpa ett nytt! Dom små figurerna skall oxå användas, men de blir en annan dag!


Snart så!

Håller på att sy om lite tyger!


Jag och min J!

Ikväll har det bara varit vi! Middag på stan och bio efter de, så bra kan man ha de på en vanlig måndagskväll!


Jag mammaledig...?

Jo snart så är det dax! Det är bara två veckor till av jobb sen är det dax för mig att ta ett års ledigt, känns helt knäppt att bara byta sin vardag på det viset, men samtidigt helt underbart! Till en början var jag rädd att gå hem så lång tid, men efter att tiden gått så har jag vant mig vid tanken och nu ser jag verkligen fram emot de! Vad skall man fylla dagarna med då?? Jo självklart kommer jag ha en liten kille att ta hand och det enda som folk säger är att det kommer inte vara något problem, det lär jag märka! Jo men om jag känner mig själv rätt så kommer det börja krypa i kroppen efter ett tag och då är det dax för lite projekt! Vi har ytterligare ett rum i källare som vi vill göra iordning till hobbyrum, ett garage som behöver målas om, lite trädgårdsfix till sommaren sen ser jag fram emot alla loppisrundor med käraste syster såklart!

Jag, mammaledig? Javisst!!

//M

Tomten kommer sent!

Äntligen har jag valt julklapp från jobbet! Att det skall vara så svårt bara för att man får välja själv :) men det va den bästa julklappen på länge, ett presentkort från "supékort". När jag får den så får ni veta vad jag valt!


Tungrott!

Jo det är lite tungt nu, att vara så här mycket större och ha inte bara ett utan väldigt många fler kilo att bära runt på känns i kroppen! De flesta kilon hade kommit ändå men några får jag själv stå till svars för.....=0) Jag tänkte hela tiden innan att nej jag skall inte va en sån som unnar mig massa saker bara för att jag skall blir stor ändå, men sen vände jag på det hela och sa till mig själv att är det någon gång du verkligen kan göra just det så är det nu! Annars är det alltid så mycket nojjor kring vikt ändå! Men nu får gärna de sista veckorna gå snabbt så jag kan få börja sova på mage igen, kunna sitta utan att för den skull känna att jag inte kan andas och få börja använda min vanliga kläder =0) Go morron på er förresten! //M

Vilka klipp!!!

Idag har jag gjort klipp! Först handlade jag gratis på Cervera med mitt Wrapp presentkort, en snygg slev från Rosti mepal! Lite kläder till mig och till magen, inte något klipp där men välbehövlig. Men det bästa klippet var på Åhléns där de har ta 3 betala för 2 på reavaror, när jag gick och tittade hittade jag min dyra underlagskräm på utförsäljning, så två blev det för priset av en, och på köpet då fick jag en superstor burk med bodybutter och jag är sååå nöjd! Nu väntar vi bara på halvapriset rean :)


Din hund!

Det va vad J hade att säga när jag ringde upp efter ett missat samtal från honom! Tydligen så har MIN inte vår utan MIN hund attackerat en katt idag på lunch promenaden. Det är konstigt att det alltid är Min hund när han hittar på hyss :) men sådan matte sådan hund...


Tajkon eller fint?

Jag: Vi kan väl hänga upp ljusslingan i fönstret?
J: Nja, blir det bra?
Jag: Har du sett i sovrummet nu då?
J: Ja det är ju bättre än en raggarslang iallafall!!!
Jag: Men...jag tycker det är rätt romantiskt...


Sy och spelstuga!

J och N har intagit vardagsrummet för lite spelkväll så själv har jag placerat mig i köket med en av julklapparna.... vår nya symaskin!! Det är ju hur kul som helst när man har en kanon maskin som den här, tack mamma och pappa! Mina alster för kvällen är en innerkudde och täcke till bebisens säng! men nu tar jag nog kväll och slänger mig framför datorn och ett par avsnitt av Walking dead!