En till mig och en till dig!

Jag och J tog en sväng på stan efter jobbet och sprang på lite rea på parfym, så båda fick med sig en ny doft hem!


Mitt badrumskåp!

Tänkte visa lite av vad jag fick av min J i julklapp! Jag har testat många olika märken på hudvård men har fastnat för Biotherm och det vet han, världens bästa!!


Irriterad!

Jo det är precis vad jag är, nästa jämt och hela tiden!! Ständigt är det något eller någon som stör mig och jag känner inte riktigt igen den här personen! Men jag hoppas och antar att det kommer med paketet och försvinner så småningom och att jag blir mig själv igen!


/M


Årets höjdpunkt!!!

Igår va årets höjdpunkt på tv......Victoria´s Secret fashion show!!!!! Jag vet inte vad det är, men musiken tillsammans med alla härliga kläder och snygga modeller gör att jag sitter som klistrad framför tv:n och jag missar det aldrig! Sen är det inte så svårt att få sällskap i soffan om jag säger så =0)








Jobba jul....

Jag har själv val att jobba den här julen, kände att det va helt ok plus att jag får igen det kommande år när man kanske inte alls känner för att jobba....Men hu va det var tungt när det väl var dax! Så trött som jag har varit dom här dagarna va längesedan ja va! Och jag vet, det kan ju ha sina skäl...=0) Men!!!!! Nu är det snart över och jag kan förhoppningsvis njuta ett par år framöver av lediga jular! Hoppas att ni alla andra har haft en mysig jul och att ni fortfarande njuter av det som är kvar på året! //M

Jullunch på jobbet!


God jul mina vänner!

De vill jag önska er idag! Själv sitter jag på jobbet och firar halva dagen sen bär det av hem till mamma och pappa för kvällsmat och kvällen avslutas hos bror.

Bjuder på en liten bild på vår fin fina gran!

/M


Fikamaraton!

Jo nu är det dax att kliva upp och göra sig redo för fikabesök! Idag blir en skön dag hemma i stugan med massa besök och mys!

/M


Julskinkan är klar!


Ett brev kommer lastat med.....

Julkort!


Den bara växer och växer!!

Japp och snart kan jag inte gå alls längre utan börjar mer och mer likna en pingvin :)


Flytt, flytt & flytt!

Nu har vi flyttat runt alla möbler och bytt rum. Vårt sovrum är nu barnrum, kontoret är vårt sovrum och källarrummet har fått bli kontor och jäklar va bra det blev! Vi fick sålt vår super stora hylla med skrivbord och vips va mycket plats vi fick! Till barnrummet hade vi saker och möbler så det är nästintill helt färdigt ( ingen skräll enligt J). Jag skall försöka få upp lite bilder snart! //Marie

Mot shoppingen!!!

Men J, det blir en dagstur till Kalmar!


Julgodis nummer två!

Och då blev de godisgoda Bounty bollar!

Ca 50

50g smör, 1/2dl sirap, 1/2dl florsocker, 2dl vispgrädde, 1krm salt, 200g kokosflingor.

200g ljus choklad

Blanda allt utom kokos i en kastrull, koka tills smeten börjar bli lite seg, ca 5 min. Häll i kokosen och blanda allt, låt sen smeten svalna lite och rulla små bollar. När de är kalla rullar du dem i smält choklad.

Dom tar slut rätt fort så var beredd på att göra flera :)


Julgodis nummer ett!

Det blev en underbart god vaniljkola!

Ca 50 st

100g smör, 3dl socker, 1msk vaniljsocker,1,5dl ljus sirap, 2dl grädde.

Smält smör, blanda i resten av ingredienserna. Koka upp och sjuda sedan på låg värme tills du kan göra kulprover! Häll upp i form och låt stelna, skär i bitar!

Lätt som en plätt och supergott!!!!


Lucia på is!

I hallen innan match!


Ett pimpat skrivbord!

Nu är de klart och jag är supernöjd! Lite synd att det kommer stå i källaren, men det är där de gör sig bäst!


Ett nytt tillskott i garderoben!

Slog till på ett par när kvarnen hade 25% rea på alla skor! Har suktat efter de ett tag och nu står dom hemma i garderoben!


Världens snabbaste vagn!


Boken om mig!

En sån måste ju alla ha! Hittade den här i helgen och kände att den är precis så som jag vill att en sån bok skall vara! Nu skall det bara komma någon som den skall handla om oxå!

/M


Under arbete!

Nu är jag igång med skrivbordet! Lådorna har fått en ny klädsel, en bit tapet som jag beställt från måleributiken på nätet gratis! Tror det här bli riktigt bra!


Knoppar på rea!!

Vi har fått ett gammalt skrivbord av J:s föräldrar som jag har letat nya lådknoppar till, så idag när vi var ute på lite julklapps shopping svängde vi förbi utförsäljningen i follingbo som vi var på förra helgen och där sprang jag på de här underbara porslinsknopparna på rea! Dom kommer passa perfekt till skrivbordet! Sen fick det följa med lite mer smått och gott hem oxå!

/M


Dagens bak....

...Julstjärnor!


Soppatorsk!

Här står jag och kommer ingen vart, så går det när man glömmer tanka! Tur man har en supersnäll pappa :)


Julkonsert!

Med Lee Gotvik i sällskap av syster! Mysigt i bibliotekets foajé!


Babyshower one on one!!!

Igår så var jag ute hos bästa Hanna som skulle bjuda på lite mat och vi skulle ha en myskväll! Och oj va mysigt vi fick de! Hon hade förberett en supersmarrig pasta och kaffe med pepparkak/chokladrulltårta till efterrätt! Efter maten och kaffe så fick jag svara på massa frågor om graviditet och kändisars barn :) tror att jag hade 16/28 😁 som pris fick jag en stooor korg med bra och ha saker och lyxsaker till både före/under och efter förlossningen!! Till innan förlossningen så fick jag ett presentkort hos salong Hanna med lite predikyr och permanent av fransar och färgning! Massa energi iform av godis till under förlossningen och till efter så fanns det saker till både mig och bebisen! En av flaskorna med vin kan jag dricka nu och den andra får vi nog dela på efter Nanna!!! Kvällen avslutades med film (nya twilight)! Tusen tack för en supermysig kväll kära du! Hoppas du vet hur mycket jag uppskattar dig!!!!

//M


Landet runt på en lördag!

Igår hade vi en riktigt härlig dag, åkte runt på massa mysiga butiker och café och bara njöt av en härligt blåsig lördag! Bjuder på lite bilder på fynden och så ser ni soffan nu när den är klar!

 

 

 

 

 

 


Fika i Bersån!

Mys inne och storm ute, med kärleken!


Alla har gått upp i huset utom en!

Det snarkas gott från sovrummet!