Fika på fika!

På förmiddagen har vi mysfikat hemma med Angelica och eftermiddagen tillbringades med Gabriella och Silas på en liten promenad, fika på H10 och lite shopping! Nu ligger liten och sover och mamman med hund på soffan och slappar! Skön dag helt enkelt :)


Äntligen!

Har canvasen kommit som jag köpte på en superbra deal från groupon, betalade ca 300:- istället för 800:-! Den har fått sin plats i hallen!


Skruttens första klocka.

Och ett par nya handskar har inhandlats idag på garag1! Totalt 88:- betalade jag och är mycket nöjd :) D oxå för den delen!


Vinterförvaring!

Nu är en del av äpplena avplockade och nerpackade för vintern! Tack till Johanna som hjälpte mig med lådorna :)


Fikabesök!


Favorit i repris och present!

Förra året köpte jag ett pyssla dina egna kort kit på rusta och iår köpte jag samma sak! Plus att jag hittade de finaste presentpappret som jag slagit in Nancys present med!


Shoppingkväll!

De blev ett litet inköp efter kvällsshoppingen igår, men jag är nöjd ändå!


Prins D!

Har intagit sitt slott❤


Blåbärsmuffins!

På kransbindarkvällen fick vi en liten påse torkade blåbär och ett recept, och de har jag nu testbakat och strax skall de provsmakas :)


Jag gillar stilen :)


Dagens tips!

Från senaste vi i villa!


Vill ni följa med?

Tänkte kolla om någon vill göra mig sällskap på torsdag? En fika på H10 innan och sen lite shopping?


Äpple päppel

Någon som vill ha? Stora fina vinteräpplen har vi mängder av!


Frisyr

Ny för dagen! Skönt att bli av med de tunga, slitna långa håret :)


Detalj

Av bror med familj fick jag en rolig inredningsdetalj i födelsedagspresent! De va en liten påse med små små pärlor, när de legat i vatten i 12 timmar blev de stora som kulor och är återanvändbara! Snyggt i vasen, syns sådär lagom mycket :) de snygga kålblommorna fick jag av Johnny o Johanna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1282025/images/2012/pic_5084f8d89606ee033e24eb04.jpg" class="image">


Kompis

D har fått en ny kompis som flyttat in hos honom :) tanken var att han skulle hålla D sällskap på natten men ljuset var lite för stark så han får agera mysbelysning på kvällen istället!


Färdigt!

Nu är bilderna uppe på väggen tillsammans med den nya huvudet :) härligt me massa bilder på vår lilla familj!


Fika och höstpromenad!

Med mina kära❤ blev ett litet inköp oxå, visar senare!


Uppdat...


Tjejerna!

Ikväll vankas tjejfest hos Camilla❤ de här är jag för kvällen och i bakgrunden hennes underbara lägenhet! I köket står de andra och lagar mat och jag sitter och dricker bubbel och ser på :)


Snart på vägg....

Sista pusselbiten till fotoväggen är nu klar! Snart så...


Påväg hem


Påväg på promenad!


Påväg till B-bo

Hälsa på morfar!


Han är påväg upp!

Efter att ha gett sin mamma en underbar sovmorgon ❤❤


Snart så!

Är de klart, nu skall jag bara bestämma hur de skall sitta!


Här får man skämmas!

Glömde ju bästa Nannas present (me familj såklart)! Vi skall som sagt rocka fritt i Globen 26/5 nästa år!!!!!! Hoppas jag blir förlåten ❤


Presenterna!

De va lite annat oxå! Bio, pengar, en stålkratta som jag länge velat ha :)
Tack snälla ni ❤


En lite piggare mamma!

Och en skrutt som hejar på Sverige ikväll! Nu är jag på bättringsvägen men inte helt bra än! Men penicillin är bra skit helt klart!


Sjuk!

Återkommer.....


Imorgon är ingen vanlig dag....

För det är min födelsedag :) hurra hurra hurra! Och här preppas för fullt, lchf alternativ och vanlig tårta. Har en liten hjälpreda som absolut inte vill sova, men nu ligger han i sängen igen :)


Vårt ❤

Här sover vår kärlek! Ibäddat för dagen den fina namngivningpresenten från Mia, Mats o Clint! Oxå i sängen finns de fina Lapptäcket från Moster o Johannes och superstora björnen från Limp,Camy och Mats! Mysigt värre!


Nytillskott.

Till vår trofésamling :) har en plan vart de skall sitta, när allt är klart skall ni få skåda resultatet!


Gårdagen!

Va en tung dag, hade en riktig skitdag och de speglar sig direkt i vår sons humör! Han hade lite feber och åt på allt så min tanke är tänder såklart. Han har fått två tänder nere och de är ytterligare två små gryn påväg uppe så de klart att de är irriterande! Och efter en sådär natt va mamman i hemmet inte på toppenhumör när D tyckte kl 7 var en bra tid att vakna idag, som tur är har jag min kärlek som tog morgontimmen fram till kl 8 och vips var mitt humör på topp igen!
Därav de dåliga bloggandet igår :)


Lyckopiller!

Som moster skulle sagt❤


Ute, inne!

Idag började vi dagen inne med lek och bus! D jagade mig och Neo i gåstolen, mycket uppskattat av alla, Neo tyckte dock det blev lite mycket när han halvt blev överkörd ett par gånger :)
Efter de blev de en tur till ÖB för lite förnödenheter och när skrutt sov i vagnen passade jag på att räffsa lite trädgården, herre Gud va frukt de är iår! En snabb kopp kaffe hans också med innan han slog upp sina blå❤


Vatten vatten, bara vanligt vatten!

Gud så härligt och jobbigt de va med vattenträning, och en stor eloge till bästa Nanna som är en sååå duktig och peppande ledare! På vägen hem skulle Angelica tanka och jag blev tvungen att ta ett kort, har aldrig sett någon hålla så hårt i tankslangen, som jag skrattade :)


Lunch och fikamys!

Idag har vi tillbringat halva dagen hos Angelica och blivit bjudna på god lunch och fika! Sen blev det handel till kvällens middag, blir ju en hel del mer handel när man kör med lchf! Jag är inte den bästa kocken, men nu står maten oftare klar när J kommer hem än den gjorde innan :)
Kvällen bjuder på middagssällskap av Niklas och senare ett prova-på pass i vattengympa som Hanna håller i, skall bli spännande!


Tusen och åter tusen gånger om..

Älskar vi dig!
 
 

1-årskalas❤

För sötaste Juni, nu kommer vi med presenterna!


Fest på Fridhem!

Med alla bästa kollegorna❤


Vaket fikasällskap❤


Fikastund med...

Mig själv, och en sovande D! Härliga fredag :)


Go fredag!

Hälsar vi från morgonmyset!


Ankan!

Är gruppen vi simmar i varje torsdag och D älskar de, helt klart höjdpunkten på veckan! Kan verkligen rekommendera de❤


På Hemse!

Idag har jag och D haft en supermysig dag med pappa/morfar på Hemse torgdag! Det blev ett par varv på marknaden, lite loppis och även ett besök på katthemmets loppis och avslutningsvis en runda på Ladan. Inga direkta fynd, bara en liten söt nyckelring till mig och D :)


Alster!

Blev två kransar, en till dörren och en till köket! Och en liten present från Maria med torkade blåbär och ett muffinsrecept, sånt gillas mycket!


En kväll i Bersån!

Ikväll har jag och syster varit i Bersån på kransbindningen, det är verkligen min typ av kvällsaktivitet! Härliga människor, miljö och gott fika. Inspirationen flödar och man mår sådär bra så de blir varmt i hela kroppen! Tack syster, Maria (ägaren) för en härlig höstkväll, fler sånna tack :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1282025/images/2012/pic_506b46fce087c33f7b6669de.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1282025/images/2012/pic_506b4737e087c33f4fc60c13.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1282025/images/2012/pic_506b474a9606ee5eade4f601.jpg" class="image">


Äldre besök!

Har vi haft idag, Morfar tittade förbi på en kopp kaffe och lite undervisning i hur den nya teknikens mobiltelefoner fungerar! Han är så fascinerad över hur man kan surfa och prata med varandra i videosamtal, det har hänt lite sen han var ung kan man ju lugnt säga😄


Morgonbus och kaffe!

Dagen har börjat tidigt idag då D tyckte de var dax att gå upp! Nu njuter jag av en kopp kaffe medan trött kille sover i vagnen, för idag har det klappat och klangats med massa barn och föräldrar! Det kommer vi nog fortsätta med i höst!


Träning och LCHF!

Nu är jag igång på alla plan och planerar att stanna där ett tag! Hoppas att det kan ge lite resultat på den här förfallna kroppen :)


Fortsättningen!

Äntligen har jag tagit mig tid att läsa fortsättningen, man får passa på när man har en sovande D bedvid❤


Morgonmys i höstvädret!

Här har vi ätit frukost och lek massa, skjutsat pappa till jobbet och myser nu i sängen igen!