Ikväll är de match!

Och Skrutten är redo :)


Soliga dagar!

Hos Hanna, de är här vi hämtar styrka för dagen!


Jag är fast!

Och det är fantastiskt skönt att försvinna in i en annan värld för en stund! Tack sys!


Smak!

Har testat att göra lite små smakprover till D idag! Och så fick jag ju använda mina nya fina lådor från rice :)


Tjejkväll hos Linn!

Jessica har varit hemma på besök och vi passade på att träffas lite då! Igår hos Linn blev de massa snarr, vin och prat, precis som gamla tider :)


Ensamma!

Är jag och D! Jonas har åkt iväg på kundbesök på Madeira ett par dagar, så nu är man ensam mamma för första gången! Vi saknar vår kärlek men skall nog få de här dagarna att rulla på trotts allt :) idag var vi på besök hos Hanna och sen en sväng förbi pappa och mamma och imorgon skall vi träffad igen men då med sällskap av Jessica och Sara med barn, skall bli riktigt mysigt!


Börjat me gröt!

Men D har inte riktigt fattat galoppen än :) kanske får vänta en liten stund till!


Bästaste bästa!

Hanna me familj som överraskar med att boka bio så jag och kärleken får en efterlängtad barnfri kväll och de har hand om lilla D! Först mat på Isolla Bella och nu 3D bio, tack kära ni för att ni förstår er på oss som gärna gör allt själva och inte ber om hjälp trotts att de behövs ibland, ni är BÄST!!!!


Kul me sittvagn!


Kvällsfika!

Är klart för att ätas upp av kvällens sällskap! Mysigt :)


Sjukstuga!

Här hemma har vi sjukstuga, vi skulle egentligen träffat massa bebisar idag men D är krasslig så vi fick bli hemma! Fast han är en livlig en ändå!


Ett till säkert tecken...

På att sommaren är på väg är min och sys årliga tripp till Ladan i Hemse! Dagen till ära fick D använda bärselen eftersom butiken inte riktigt är anpassad för vagn! De gick toppen tyckte vi!