Psyk!

Kommer snart bli psyksjuk av sömnbrist! Natten har varit en av de värsta på länge, har varit uppe ca 2-3 ggr i timmen heeeeela natten och det känns som att jag förlorar förståndet snart! Här måste till en förändring och det är NU!


Det artar sig!

Har slaviskt kollat vädret för lördag varje timme av varje dag och de börjar arta sig för morgondagens namnfest! Även liten börjar bli bättre, men nu skall man inte ropa hej än :)


Rea rea!

Har fyndat på den bästa rean i stan! Åhléns halva reapriset, de är då det är som roligast att shoppa men som vanligt nästan bara till vårt lilla hjärta!


Vad är skönt!?

Jo jag tycker om att bada när jag är krasslig och det verkade som att D tyckte de oxå! Allt för att hjärtat skall må bra!


Vi hoppas...

På en förbättring av vädret tills lördagens festligheter och även ett tillfrisknande för D som just nu har 39 grader feber...håll alla era tummar för oss nu snälla :(


Lugnet har lagt sig för nu!

Sitter hos Hanna och väntar på att de skall komma hem, själv har jag försett mig med en Latte och njuter av tystnaden en stund :)


Kvällsmys med mormor!

Igår blev det lite kvällsmys med mormor innan det var dax för söndagsmiddag på Vibble pizza :)


Nytt!

För oss, men i beg skick! Toppen för framtiden :)


Skrutt i bil!

Mot Lärbro med tuffa bobux från bästa moster <3


Strandmys!

Igår var det strandmys med familjen, mamma och pappa bjöd på lunch och Fridhem är ju fantastiskt fint! D var väldigt intresserad av vågorna och ljudet från dem! Idag skall vi ut till en väns stuga och samla alla tjejerna med familjer för lite mat och mys!


Gammal blir nytt :)

Ett gammalt bord från min farbror har fått ett lager ny färg, fler skall de bli och sen skall de ta plats i vardagsrummet!


Frukost, mums!

Här har vi precis ätit frukost, senare skall vi bege oss till Nanna och mysa med lilla valpen :)


På travet!

Skruttens första travdag! Me mamma, pappa, morfar och morfars bror :)


Ett stort steg!

Inatt är skruttens första natt i eget rum! Vi får se hur det går, känns ialla fall väldigt konstigt att gå och lägga sig själv i sovrummet ikväll!


Mysfika!

På Berså med bästa moster/syster!


Morgon!


Loppiskort :)

Tack syster!


Glömde ta kort!

Men idag hade vi loppis i vår trädgård! Jag, syster och Frida fick blodad tand och funderar på att ha ytterligare en snart igen! Det är något speciellt med att stå en hel dag och sälja, fika och mysa tillsammans! Så de blev en lyckad dag trotts lite dålig omsättning :) och vi hade bäst hjälpen av Jonas, Johannes och Ivan! D och Astrid var självklart med oxå! Tack för idag!


Projekt!

Under arbete! Jonas håller på att byta golvet i uterummet med god hjälp av Rune. Själv håller jag på att måla om väggen i vardagsrummet! Ut me de gamla och in med de nya :)


Nu är jag tillbaka :)

Äntligen kan jag blogga igen! Det är ju nu man vill blogga som mest på sommaren! Kan börja med att tipsa om vår loppis vi kommer ha hemma hos oss på söndag kl 12-17! Värnhemsgatan 20.


Sorry!

Jag har inte bloggat på länge och det beror på att jag bloggar från mobilen, men tyvärr så fungerar inte blogg.se app längre och därav det lååååånga uppbehållet! Men så fort den är igång igen kommer jag tillbaka!