Inga bilder idag!

Sorry men har inte hunnit, idag har jag rensat och fixat alla garderober, lagt upp auktioner på tradera, tillbringat eftermiddagen med papps och kvällen i ishallen med Love och Camilla.
Imorgon hoppas jag att jag får en stund över!

//M

SHOPPING!!!

Herregud vilken shoppingdag jag har haft idag! Jag har gjort det bästa fyndet på länge, och jag lovar att lägga upp bilder på allt imorgon...=0)

//M

Mina Tjejer!

Har varit på lite lunch här hemma! Har tidig helg som börjar idag, så i eftermiddag blir det lite shopping för idag är det LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

//M

Long time!

Anledningen till detta vet jag inte, men har inte haft något kul lust att skriva, inte har jag haft så mycket lust heller!
Jag har tappar så mycket energi men det börjar så sakta krypa sig på igen! Har ju fått en del glädjande besked, så som att jag skall få vara tärna i vår! Äntligen är det min tur och jag ser sååååå fram emot det!

Som ni kanske vet är jag en snö älskare men nu tycker även jag att det får vara nog, jag orkar inte komma hem och upptäcka att all snö från taket har åkt ner och lagt sig på trappen, eller komma ut på morgonen till ett 1 cm tjockt islager på bilen som är helt omöjligt att få bort, inte kunna gå ut med hunden i skogen för risken att han försvinner i snön! Ja som sagt nu får det vara nog!

Men men, snart så kanske vi kan få vår!

//M


Ego!

Japp det är jag de! Nej men jag blir aldrig bra på kort (fråga vem som helst som håller i en kamera) Men den här gången har till och med jag lyckats!



//M

Mina krokar!

Ja det lönar sig att lägga ut om hjälp på bloggen, kära Angelica var hos sin man i slite och minsann hade han rea på mina krokar och nu är de mina, bara mina! Jag skall bara komma på vart jag skall ha dem i hallen! Det kommer bilder när jag är klar!

//M